”CAKE SMASH” SAU ȘEDINȚA FOTO ANIVERSARĂ

May 02, 2022  •  Leave a Comment

_SLB9411_SLB9411

În ultimii ani, ședințele de fotografie smash the cake au devenit din ce în ce mai populare. În cadrul acestora se imortalizează prima zi de naștere a copilașului și, în general, primul an de parenting al adulților. O să-mi spuneți, probabil, că mulți părinți sunt la adoua, a treia sau a n+ experiență, dar eu vă asigur că acest aspect nu-i știrbește deloc din farmec.

Vorbim aici despre o ședință foto în care sărbătoritul este personajul principal, iar imaginile captează joaca și emoțiile acestuia precum și degustarea primului său tort. Dacă preferați să vă țineți copilul departe de tort pentru încă ceva vreme, puteți opta pentru o alternativă fructată, cum ar fi o ședință foto cu cireșe, portocale, pepeni sau cu alte fructe de sezon.

Cum se derulează ședința foto?

Pentru a vă oferi o mare varietate de imagini în galeria finală, vom parcurge împreună trei etape: începem cu câteva portrete de familie pe un fundal clasic, nu de alta, dar parcă niciodată nu avem timp de noi toți, apoi mă dedic portretelor cu sărbătoritul, pe care le asortez cu diverse elemente de recuzită și decorațiuni  de aniversare în fundal - inclusiv cu jucării sau piese de vestimentație pe care le doriți neapărat păstrate în amintire -, iar la final realizez fotografiile cu degustarea tortului. (Înainte de ședință, vă voi da câteva sfaturi despre cum să vă pregătiți copilașul pentru această primă întâlnire cu tortul). 

La ce să vă așteptați?

Așteptați-vă la o ședință foto în care cel mic dictează regulile mari. :) Nu voi forța nimic, pentru că doresc ca acesta să fie fericit, dar voi fi mereu pe fază pentru a-l surprinde în cadre cât mai diverse, de care să vă bucurați împreună peste ani. Așteptati-vă să se murdărească, chiar să-și păteze hăinuțele noi! :) Ce vă promit, pe lângă o ședință foto relaxantă și veselă, e o galerie de imagini frumoase și atent editate.

Când ar fi bine să programați ședința foto?

Dacă doriți ca imaginile să fie gata cu ocazia zilei de naștere, pentru a le distribui pe rețelele de socializare în ziua respectivă sau pentru a le transforma în invitații la petrecere, vă recomand să programați ședința foto cu 4-6 săptămâni înainte. Altfel, puteți programa data ședinței chiar înainte sau după ziua
de naștere, la data la care vă este convenabil.

Important: Încercați să programați ședința foto în acea perioadă a zilei în care copilașul dvs. este treaz și activ și, în mod ideal, flămând, dar nu înfometat.
 

E nevoie să aduceți ceva?

Înainte de ședință, vom povesti puțin despre tematica acesteia. Mă ocup de personalizare, dar este posibil să doriți anumite elemente dragi copilașului d-voastră pe care vă încurajez să le aduceți în ziua respectivă. 

Cât durează ședința foto?

O ședință foto de acest gen durează între una și două ore, în funcție de bunăvoința, cheful și răbdarea protagonistului. :) Nu voi fi niciodată pe grabă și voi avea răbdare mereu mai multă decât cel mic. 

Puteți să alegeți decorul tematic!

Putem stabili împreună o temă personalizată pentru copilul dvs., astfel încât imaginile să îl reprezinte cu adevărat. Dacă nu vă permite timpul sau nu doriți să decideți dvs., o voi face eu, ținând cont de orice preferințe personale ați avea.

Cine aduce tortul pentru ședința foto?

Fiecare copil este diferit, iar d-voastră știți cel mai bine ce are voie și ce nu, așa că dvs. aduceți tortul. :) Totuși, vă sfătuiesc să evitați să luați un tort de ciocolată sau cu glazură roșie! O fi el gustos, dar nu e deloc fotogenic. ;) De asemenea, luați în considerare faptul că acesta trebuie să fie cremos și ușor de sfărâmat. 

Dacă am uitat ceva, vă rog să îmi scrieți și vă răspund cu drag, cât de repede pot. Muțumesc și vă aștept la un ”happy smashing”!

_SLB9464_SLB9464
 


 

 

 

 

 

 


Comments

No comments posted.
Loading...

Archive
January (6) February (8) March April (3) May (2) June July August September (1) October November December
January February March (1) April May (1) June (1) July August (1) September October November December
January February March April May June July August (1) September October November December
January February March (3) April May (1) June July August September October (1) November December
January February March April May June July (1) August (1) September October November December
January (1) February March April May June July August September October November December