De când mă știu, am căutat să păstrez clipe, să le pun bine undeva, să știu că mă așteaptă, la nevoie. Am început să scriu când s-a născut primul meu copil, de teamă să nu uit ceva din preaplinul care mă luase pe sus, într-o călătorie cum n-a fost alta. Fotografiile s-au alăturat natural, completând armonios amintirea. 

Am devenit creator de imagini pentru mine și ai mei, apoi pentru prieteni, iar când cercul s-a extins la oameni pe care am ajuns să-i cunosc datorită a ceea ce fac, am știut că lucrurile s-au așezat pe făgașul lor, normal. 

De la instantanee la cadre organizate, caut să nu pierd emoția și să las în urmă o imagine valoroasă peste ani. M-am format în școli și cursuri diferite, mi-am căutat, o vreme, o direcție și numai una. Mereu au fost cel puțin două, iar în timp am înțeles că nu-i obligatoriu să aleg. Pot să le iubesc la fel, ca pe doi copii diferiți. 

Voi încerca mereu să îți găsesc cea mai bună variantă, care să te reprezinte, pentru că bucuria de a oferi pe măsura așteptărilor nu m-a părăsit niciodată. Îmi plac poveștile și compania oamenilor care vor să le spună, să le creeze, să le păstreze.

***

Bine ai venit în Irealia, lumea în care personajele îmi împărtășesc, în linii fine, viziunea.