PENTRU TOTDEAUNA ÎNCEPE AZI - L&M

October 03, 2022  •  Leave a Comment

_SLB4056 copy_SLB4056 copy Privesc retrospectiv și îmi dau seama că întâmplarea prin care am ajuns eu fotograf a fost, cumva, bine stabilită de legile norocului care-mi mai guvernează soarta. N-au fost ele, legile astea, mereu pe fază, dar și când și-au spălat păcatele, n-au făcut economie la apă. :)

Laura l-a întâlnit pe Marius, două jumătăți de suflete s-au făcut unul, pe când eu ajunsesem suficient de curajoasă, încât să accept provocarea imensă de-a le fi alături, cu aparatul în mână și ochii larg deschiși în ziua de 30 iulie 2022. Emoțiile au fost pe turații maxime, dar m-am învățat cu ele și știu că-mi fac mai mult bine, decât rău. Mă păstrează acolo, în plin moment, conștientă, atentă, fericită și recunoscătoare. Nu trăiesc bucurii mai pline decât atunci când reușesc să ofer pe măsura sau peste așteptări. 

A fost o zi ca o viață. Imprevizibilă. Soarele a concurat ploaia în rafale, câștigând în momentele cheie, ca un suveran protector și îngăduitor cu planurile noastre. Zâmbetele și voia bună au rămas constante, în semn de bun augur pentru anii ce vor urma în doi.  

La final, am trăit sentimentul acela de împlinire pe care îl am de fiecare dată când se încheie un eveniment pe sufletul meu. Adrenalina nu mi-a dat voie să adorm câteva ore bune după ce am ajuns acasă, așa că am cutreierat o vreme printre momentele și senzațiile proaspete în memorie. Într-un final, am adormit zâmbind, gândindu-mă că nunțile sunt la fel de frumoase precum oamenii care le trăiesc. 

Scriind, îmi dau seama, a nu știu câta oară, că nu există o altă meserie care să-mi ofere mai multe satisfacții. Am dubii mereu, spaime la fel, mă cert și mă împac, incapabilă să accept că nu fac mai mult, mereu mai mult, dar am învățat să mă și iert și să continui cu speranță.

Laura și Marius, vă mulțumesc cu recunoștință pentru tot. De la cel mai mic gest, perechile alea de papuci care mă așteptau la voi, pentru că nu erați siguri care o să-mi fie buni, până la prietenia și aprecierea voastră, toate sunt neprețuite și au încă, doar amintindu-mi, un efect binefăcător asupra mea. Oricât v-aș fi oferit eu, voi ați dublat - de fiecare dată - și ați câștigat! 

Fotografiile de pe linkul de mai jos sunt doar câteva, un mic reminder al clipelor care, altfel, ne-ar rămâne doar în suflete.  Ședința foto trash the dress a avut loc în Germania, la cetatea Burghausen - Die Langste Burg der Welt, locul care, pentru o vreme, le-a păzit dragostea și a lăsat-o să crească mare. 

link fotohttps://www.irealia.ro/p83537960


Comments

No comments posted.
Loading...

Archive
January (6) February (8) March April (3) May (2) June July August September (1) October November December
January February March (1) April May (1) June (1) July August (1) September October November December
January February March April May June July August (1) September October November December
January February March (3) April May (1) June July August September October (1) November December
January February March April May June July (1) August (1) September October November December
January (1) February March April May June July August September October November December